ВИСОКИ ЗАХТЕВИ И СТАНДАРДИ РАДА ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ПАЛИЛУЛЕ
16.08.2015

РЕКОНСТРУКЦИЈА СПОРТСКИХ ТЕРЕНА У СУВОМ ДОЛУ

УПРАВА Градске општине Палилула-Ниш пружа услуге грађанима у складу са високим стандардима рада. Успешно је прошла нову ресертификациону проверу спровођења система менаџмента квалитетом која ће се примењивати до 09.августа 2018.године. Представници сертификационе куће LL-C из Прага-Република Чешка, посредством овлашћене CERT-PLUS, Агенције за инжењеринг система менаџмента, оценили су да рад Управе Градске општине Палилула задовољава веома строге захтеве стандарда квалитета ИСО 9001:2008.

По речима Бобана Џунића, Општини је уручен сертификат бр.3810218 који се односи на „пружање услуга у надлежности градске општине и унапређење стандарда живота у заједници“. Систем менаџмента квалитетом је саставни део наше пословне политике и све активности на његовом успостављању, одржавању и континуалном побољшању су усклађене са релевантном законском регулативом.

Менаџмент општине на челу са председником Џунићем промовише и охрабрује све запослене да узму активно учешће у активностима побољшања процеса рада. О увођењу и примени Политике квалитета у Градској општини Палилула је обавештена јавност и све заинтересоване стране.(Д.Видојковић)